Sätt bolaget i likvidation idag
och slipp kostnad för årsredovisning

Är du ensam aktieägare och har ett bolag utan verksamhet hjälper vi dig att sätta ditt bolag i likvidation idag.

Likvidation är det säkraste
och vanligaste sättet att avsluta sitt bolag på.

  • Bolaget säljs inte vidare till okända
  • Likvidatorn övertar ansvaret tills bolaget är avslutat

En likvidator tar över ansvaret för att aktiebolaget sköts rätt och riktigt tills att aktiebolaget avslutas. Likvidatorn har samma ansvar som en styrelseledamot. Bolaget säljs alltså inte vidare till okända människor som kan utnyttja krediter och upparbetade leverantörskontakter.

Smidigt och enkelt tillvägagångsätt

01

Tar fram och skickar in handlingar

Vi tar fram och fyller i alla handlingar som behövs för att sätta bolaget i likvidation och sköter kontakten med Bolagsverket.

02

Likviderar och avslutar

Våran likvidator Timothy Gullberg övertar ansvaret för aktiebolaget och avslutar bolaget enligt gällande lagar och regler.

Säg hej till din likvidator

Timothy Gullberg heter jag och har lång erfarenhet av redovisning och bolagsjuridik. Jag har både jobbat som redovisningskonsult med flera olika bolag men också mer djupgående som ekonomichef i olika bolag.

När jag åtar mig uppdrag som likvidator är mitt huvudfokus att se till att du som aktieägare erhåller så mycket som möjligt av bolagets kapital. Därför arbetar vi oftast efter fastarvode och ser till att avsluta även de minsta kostnaderna i bolagen.

Jag är mycket intresserad av att veta hur jag kan hjälpa dig. Ring mig gärna på 079-1029998 så berättar jag mer.

Godkänd likvidator

avvecklingsbyran likvidator timothy

Namn: Timothy Gullberg
Kontakt: 0791029998

Spara tusenlappar när du likviderar ditt bolag

Har du få antal verifikationer för 2023? Eller har du gjort bokföringen men inte årsredovisningen?

- Kontakta oss nu så fixar vi din årsredovisningen gratis när vi likviderar ditt bolag!

Vanliga frågor om likvidation

Nej man kan man inte likvidera bolaget själv, man behöver en likvidator som är oberoende av aktiebolaget.

Likvidation så säkerställer du att boalget avslutas regelrätt. Snabbavveckling säljs vidare till nya ägare vilket har i flera fall skapat problem för de gamla ägarna.

En konkurs kostar betydligt mer än en likvidation. En konkurs skapar också personliga hinder för de som sitter i styrelsen vid konkursen, t.e.x svårare att få lån. En likvidation för inte med sig någon problematik. Dessutom erhåller aktieägarna bolagets kapital medans vid en konkurs kommer bolagets kapital gå till skulder och arvode för konkursadvokaten.

Priset beror på vem som beslutar om likvidation och vem som föreslår likvidator. Prisbilden beror också på hur mycket likvidatorn måste göra, t.e.x måste han/hon sälja bolagets inventarier kan priset springa iväg.

Ifall du själv inte sätter bolaget i likvidation och/eller inkommer med förslag till likvidator utser Bolagsverket eller domstolen en advokat och denne har  vanligtvis högre arvoden än om du inkommer med eget förslag om likvidator.

Kontakta oss så tar vi fram alla dokument, likvidator och åtgärder.

Om Avvecklingsbyrån

Hur avvecklar man ett aktiebolag?

Avvecklingsbyrån är en del av Svensk Bolagsservice. Vi anser att aktiebolag är den bästa formen att driva företag i och vårt fokus är också därför att förenkla för företagare att både starta men också avsluta aktiebolag.

Vi hjälper vanliga privatpersoner, serieentreprenörer, redovisningsbyråer och juristfirmor att avveckla sina bolag.

Vi har lång erfarenhet av bolagsjuridik och redovisning och vill underlätta för företagare att erhålla sitt insatta kapital.

Vill du komma i kontakt med oss kan du enkelt maila oss på kontakt@avvecklingsbyran.se eller ringa vår likvidator på 079-1029998.